Veelgestelde vragen

1 Levering1.1 Wat is de levertijd?

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.  

In sommige gevallen kan een product onverwachts niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wij houden je altijd op de hoogte wanneer de bestelling verzonden gaat worden. 

1.2 Met welke vervoerder verzenden jullie?

Wij verzenden via DHL. Wij hebben direct contact met onze vervoerder, zodra er onduidelijkheden of problemen zijn kunnen we snel handelen.

1.3 Krijg ik een Track and Trace code?

Ja zeker! Zodra je bestelling is verzonden ontvang je automatisch een e-mail met daarin de track and trace code.

1.4 Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent bij de bezorging van het pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvang je een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Binnen 5 werkdagen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden anders wordt het pakket retour gestuurd. Het pakket opnieuw opsturen zorgt voor extra kosten voor de klant.

1.5 Kan ik mijn bestelling afhalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij hebben geen optie om je bestelling af te halen.

2 Verzendkosten

2.1 Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland? Bestellingen binnen Nederland*:
Bestellingen tot €100 zijn de verzendkosten €6,95 Vanaf € 100,00 worden bestellingen gratis geleverd

*Waddeneilanden toeslag € 10

2.2 Wat zijn de verzendkosten naar België?

De verzendkosten naar België zijn €10,89

2.3 Wat zijn de verzendkosten naar Duitsland/Luxemburg?

Duitsland
tot 5 kilo 22,99
tot 20 kilo 39,93
elk volgend pakket 22,99

Luxemburg
tot 5 kilo 22,99
tot 20 kilo 36,30
elk volgend pakket 22,99

3 Betalen

3.1 Hoe kan ik betalen?

snoepdomein.nl hanteert diverse betaalmogelijkheden; 

– iDEAL
– Visa
– MasterCard
– Bancontact / Mister Cash
– KBC
– Belfius
– American Express
– Giropay
– Maestro

– Eps

-Bankoverschrijving


4 Bestelling klopt niet

4.1 Ik heb een verkeerd product ontvangen

Oeps! Er gaat soms wel eens wat mis. Controleer je bestelling altijd. Klopt het niet? Laat het aan ons weten binnen 48 uur. (Mail)

* Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen/ om te ruilen. 

4.2 Ik mis een product

Dat is wel heel vervelend als je bestelling niet compleet is. Laat ons dit z.s.m. maar binnen 48u na ontvangst weten. (Mail). Bewaar altijd de factuur en doos waar de bestelling in geleverd is.

We zullen zorgen voor een passende oplossing.

4.3 Er is een product over datum

Oei! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kijk goed of dit niet de productie datum is, vooral bij Amerikaanse producten wil dit wel eens verwarrend zijn. 

Mocht je een product hebben ontvangen wat over datum is en niet aangegeven stond in de webshop, stuur ons dan een mailtje met daarin een foto met het product en de datum duidelijk in beeld. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. {info@snoepdomein.nl}

* Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen. 

4.4 Er is een product beschadigd

Hoewel we ons uiterste best doen om je bestelling zo goed mogelijk in te pakken kan het voorkomen dat een product of bestelling beschadigd aankomt. Indien een product zodanig is beschadigd dat het niet meer genuttigd kan worden, kan je contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen aabieden. Laat ons dit z.s.m. maar binnen 48u na ontvangst weten. (Mail)

* Bij een klacht over een beschadigd product, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen om foto’s vragen óf om het product terug te sturen. 

5 Retouren/Annuleren

5.1 Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wil je een product of bestelling retourneren? Lees dan onderstaande informatie goed door: 

Binnen 14 dagen na ontvangst dien je het product aan ons te retourneren. Voorafgaand laat je schriftelijk aan ons weten dat je een deel of je gehele bestelling wil retourneren. (per mail).
Bewaar altijd de track and trace code van de retourzending. 

*De producten dienen ongeopend te zijn om het artikel te kunnen retourneren. Indien producten toch geopend retour gestuurd worden, kunnen wij deze niet vergoeden.

*De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze worden niet vergoed door snoepdomein.nl.

* Wanneer je een deel van je bestelling retourneert, zal je enkel de producten vergoed krijgen die je retour stuurt.

* Wanneer je de gehele bestelling retourneert, zal je ook de verzendkosten voor de heenzending vergoed krijgen. (Dus niet de retourkosten)

* Bij een klacht over een product, beschadiging of verkeerde levering, dien je altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen. 

5.2 Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen. 


6 Klacht

6.1 Ik ben niet tevreden

We doen ons best om je bestelling naar volle tevredenheid te verwerken. Mocht je onverhoopt toch een slechte ervaring hebben, laat ons dit dan gerust weten. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken.U kunt uw klacht richten aan info@snoepdomein.nl
Ma-vrij 09.00uur tot 16.30uur bereikbaar
Wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk behandelen. (max 1 week) 

Indien er sprake is van een zoekgeraakt pakket bij Packs, vragen wij iets meer tijd om het pakketje boven water te halen. Wij zullen dit zeker binnen 30 dagen oplossen. (De ervaring leert dat dit vaak ook snel is opgelost)

7 Contact

7.1 Hoe kan ik snoepdomein.nl bereiken?

snoepdomein.nl is op veel manieren te bereiken. 

E-mail: info@snoepdomein.nl